Hírek

Visszatérés a párbeszédhez

"Visszatérés a párbeszédhez" ("Rückkehr zum Dialog") címmel közölt bejegyzést Dr. Györkös Péter nagykövet Facebook-blogján a Michael Roth államminiszterrel folytatott április 11-i megbeszéléséről.
Tovább

Dialog und Fakten - Fakten und Dialog

"Párbeszéd és tények - tények és párbeszéd" címmel közölt állásfoglalást Dr. Györkös Péter nagykövet Facebook-blogján a felsőoktatási törvény módosításáról.
Tovább

A magyar kormányszóvivő állásfoglalása a felsőoktatási törvény módosítása kapcsán

A magyar kormány sajnálattal látja, hogy Soros György hazugságai a német kormányt is meg tudják téveszteni - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán az MTI-vel, arra reagálva, hogy Ulrike Demmer német helyettes kormányszóvivő aggodalmát fogalmazta meg a magyar felsőoktatási törvény gyorsított eljárásban elfogadott módosítása miatt.
Tovább

A Humboldt Egyetem Magyar Irodalom és Kultúra Tanszéke diákállást hirdet

A Humboldt Egyetem Magyar Irodalom és Kultúra Tanszéke 2017. július 1-től 2018. június 30-ig diákállást hirdet havi 41 órás elfoglaltságra.
Tovább

"Be smart!" Magyar tech-nap Düsseldorfban

2017. március 28-án Düsseldorfban a Vodafone központban zajlott a „Be smart! – Hungarian Tech Day” rendezvény, azzal a céllal, hogy az innovatív magyar startupok és a piacon már régóta jelen lévő vállalkozások között kapcsolódási pontok jöjjenek létre. Az együttműködés fenntartása és szélesítése érdekében a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Digitale Stadt Düsseldorf szándéknyilatkozatot írt alá.
Tovább