Hírek

Fontos utazási információ

A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 341/2020. (VII. 12.) Korm. rendelet értelmében 2020. július 15-étől Magyarországra történő beutazási szabályok megváltoznak. A magyar kormány a világ országait a COVID-19 betegséggel való aktuális fertőzöttségi viszonyok alapján 3 kategóriába sorolta be.
Tovább

Tájékoztatás az új időpontfoglalási rendszerről

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy nagykövetségünk is csatlakozott a Külgazdasági és Külügyminisztérium új időpontfoglalási rendszeréhez. A 2020. június 15-ét követő időszakra az új rendszerben on-line lehet időpontot foglalni.
Tovább

PÁLYÁZAT

Június 4-e, a nemzeti összetartozás napja alkalmából, az erős magyar közösségek és a nemzeti összetartozás éve keretében fiataloknak szóló videópályázatot hirdetett a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága „Milyen jó, hogy itt vagyunk” címmel. http://www.kulhonimagyarok.hu/kulhoni-magyarok-hirek/nemzeti-osszetartozas-napja-milyen-jo-hogy-itt-vagyunk-cimmel-videopalyazatot-hirdet-a-miniszterelnokseg-nemzetpolitikai-allamtitkarsaga/
Tovább

Tájékoztatás az ügyfélforgalom részleges újra nyitásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. május 18-án (hétfőn) meghatározott ügytípusok tekintetében újra elindul a konzuli ügyfélfogadás. Az ügyintézéshez előzetes telefonos időpontfoglalás szükséges. Időpontot foglalni hétfőtől csütörtökig 13:00-16.00 óra között a + 49 30 2031 0317-es telefonszámon lehet.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebook-oldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia).
Tovább