Hírek

A Konzuli Osztály megváltozott ügyfélfogadási rendje a német egység ünnepe kapcsán 2019. október 3-4-én

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket arról, hogy Konzuli Osztályunkon a német egység ünnepe kapcsán 2019. október 3-án és 4-én az ügyfélfogadás szünetel. Sürgős esetekben, kérjük, szíveskedjenek a nagykövetség honlapján feltüntetett ügyeleti elérhetőségeket használni.
Tovább

Figyelem!

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét arra, hogy Konzuli Osztályunkon a magyarországi ünnep miatt 2019. augusztus 19-én és augusztus 20-án az ügyfélforgalom szünetel. Sürgős esetekben, kérjük, szíveskedjenek a nagykövetség honlapján feltüntetett elérhetőségeket használni.
Tovább

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás a VI. módszertani konferencia a hétvégi magyar iskolák számára programon való részvételre
Tovább

Budapest Forum for Christian Communicators

Európa több szempontból is válaszúthoz érkezett: a kontinens sorsát meghatározó alapvető döntések meghozatalára van szükség. Európa keresztény identitásának jövője nagyban függ attól, hogy képesek vagyunk-e megtalálni a megfelelő válaszokat az előttünk álló kihívásokra. Mindehhez a szellemi kapaszkodót több mint ezer éves keresztény gyökereink nyújthatják. Különösen nagy felelősséget ró mindez a keresztény kötődésű médiára és általában azon újságírókra, akik az egyházi tanítások szellemében végzik mindennapi munkájukat. Egy, a keresztény média szereplőit és a keresztény kultúra aktuális kihívásaival foglalkozó gondolkodókat összehozó vitafórum létrehozása nagyban hozzájárulhat a releváns kérdések megvitatásához.
Tovább