Hírek

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebook-oldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia).
Tovább

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése - Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni. Több esetben előfordult, hogy közvetlenül külföldi egészségügyi intézményeket, gazdasági társaságokat kerestek meg létező, vagy fiktív, esetleg felszámolás alatt álló vállalkozások nevében eljáró személyek, azzal, hogy nagy tételben rendelkeznek egészségügyi védőfelszereléssel (általában arcvédő maszkokkal), melyeket értékesítenének. A tranzakció lebonyolítása érdekében előleget kérnek, az eszközök azonban különféle indokokra való hivatkozással nem érkeznek meg a rendeltetési helyre.
Tovább

ÉLETBENLÉTI IGAZOLÁS – határidő meghosszabbítása

Tisztelt Ügyfeleink! A Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatósága (NYUFIG) a COVID-19 járvány miatti veszélyhelyzetet kihirdető magyar jogszabály hatályvesztését követő második hónap végéig nem szünteti meg a külföldön élő magyar nyugdíjasok ellátásának folyósítását.
Tovább

Orbán Viktor rendkívüli bejelentése 2020. április 6. Budapest

Orbán Viktor rendkívüli bejelentése 2020. április 6. Budapest
Tovább

2020. évi XII. törvény a koronavírus elleni védekezésről

2020. évi XII. törvény a koronavírus elleni védekezésről HU, DE, EN , FR
Tovább