Hírek

Tájékoztatás az ügyfélforgalom részleges újra nyitásáról

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. május 18-án (hétfőn) meghatározott ügytípusok tekintetében újra elindul a konzuli ügyfélfogadás. Az ügyintézéshez előzetes telefonos időpontfoglalás szükséges. Időpontot foglalni hétfőtől csütörtökig 13:00-16.00 óra között a + 49 30 2031 0317-es telefonszámon lehet.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebook-oldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia).
Tovább

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése - Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium bejelentése Ismeretlen elkövetők a COVID19 vírus által generált helyzetet kihasználva próbálnak csalást elkövetni. Több esetben előfordult, hogy közvetlenül külföldi egészségügyi intézményeket, gazdasági társaságokat kerestek meg létező, vagy fiktív, esetleg felszámolás alatt álló vállalkozások nevében eljáró személyek, azzal, hogy nagy tételben rendelkeznek egészségügyi védőfelszereléssel (általában arcvédő maszkokkal), melyeket értékesítenének. A tranzakció lebonyolítása érdekében előleget kérnek, az eszközök azonban különféle indokokra való hivatkozással nem érkeznek meg a rendeltetési helyre.
Tovább

ÉLETBENLÉTI IGAZOLÁS – határidő meghosszabbítása

Tisztelt Ügyfeleink! A Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatósága (NYUFIG) a COVID-19 járvány miatti veszélyhelyzetet kihirdető magyar jogszabály hatályvesztését követő második hónap végéig nem szünteti meg a külföldön élő magyar nyugdíjasok ellátásának folyósítását.
Tovább

Orbán Viktor rendkívüli bejelentése 2020. április 6. Budapest

Orbán Viktor rendkívüli bejelentése 2020. április 6. Budapest
Tovább